23.7.06

Kotona taas...

Kaksitoista päivää pois kotoa. Sillä aikaa kaaos kotona ei ole edennyt juuri minnekään. Hurisevat kuivurit vain toivottivat tervetulleeksi ja pitivät sellaista meteliä, että aluksi ei muuta kuullutkaan. Ne oli pakko kytkeä ainakin ensimmäiseksi yöksi pois päältä, sillä matkan jälkeen kaipasi edes yhden hyvin nukutun yön. Nyt kuivureita on päivän kuunnellut ja niihin alkaa jo "tottua".

Kiitos kaikille kannustaville kommenteille. Ei elämä lopu vesivahinkoon. Life is still calling!

7.7.06

Vesivahinko

Kymmenen päivän rippikoululeiri Högsårassa päättyi. Kotona odotti katastrofi: vesikilpikonna oli laittanut tuulemaan ja heivannut pumpun letkun yli laidan. Tuloksena lattialla lainehti parisataa litraa leväistä vettä. Vaimo ja tytär olivat ehtineet enen kotiin paluutani siivota pahimmat jäljet.

Eipä tarvitse miettiä mitä tekisi. Päivät menevät töissä. Lauantaina kolme vihkimistä. Sunnuntaina konfirmaatiomessu ja kyläilyä leiriläisten kodeissa (5 kutsua). Illat ja vähän yötäkin raivaan kotia remonttia varten. Vahinkoarvioija kävi tänään aamulla sanomassa, että kolmen huoneen lattia menee uusiksi. Samoin uusimista vaativat myös vaatehuoneen ja eteisen lattiatkin. Parketista pitäisi uusia kaksi neliötä - koko parketin uusiminen vaatisi koko asunnon tyhjentämistä.

Koska työhuonekin menee remonttiin, niin joudun sulkemaan tietokoneeni ja jättämään blogit toistaiseksi rauhaan. Palaan takaisin ehkä vasta elokuussa koulujen alkamisen aikoihin.

Aloitan kesäloman maanantaina ja tiistaina pitäisi olla jo muualla kuin kotikatastrofin keskellä.

Hyvää kesää lukijoilleni!