27.2.10

On vähän sadellut lunta - It has been snowing

Viime aikoina on lunta tuprutellut tavallista runsaammin. Piti oikein tarttua lapioon, kun olohuoneen ikkuna alkoi peittyä lumeen.

Eipähän tarvitse käydä kuntosalilla tämän jälkeen. Kolme paitaa kastui ja suihkussakin kävin kahdesti. Kelpaa sitä oman työnsä jälkiä katsella. Kuvanoton jälkeen lapioin vielä tuon taaimmaisen ikkunan alustan koko pation leveydeltä tyhjäksi lumesta.

26.2.10

Viides kuva viidennestä kansiosta

Helena haastoi minut julkaisemaan viidennen kuvan viidennestä albumistani. Laskujeni mukaan se on lokakuussa 2009 Ahvenanmaalla Saltvikin kylässä otettu kuva puusta, johon ilmeisesti tikka on joskus tehnyt pesän itselleen. Lintua itseään en nähnyt. Kolo saattaa olla jo asumatonkin. Otin kuvan ajatellen, että sitä voisi ehkä joskus käyttää jossakin. Nyt sille sitten oli käyttöä!

Kaivakaapa ystävät ja hyvänpäivän tutut arkistojanne ja julkaiskaa oma viides kuva viidennestä kansiostanne. Tulen katsomaan kuvaanne, kun kuulen, että se on julkaistu.

19.2.10

Verkostoitumista oppimassa

Sosiaalinen media on kiinnostava. Facebook, Twitter, Myspace, Irc... Aikaa näihin näyttää uppoavan määrättömästi, jos ei osaa rajata toimiaan.Infoähky vaanii uhriaan.

Työvälineenä sosiaalinen media näyttää lupaavalta. Mutta onko työnantaja valmis hyväksymään sen työhön liittyvänä alueena? Tätä kyselemme Riihimäellä.

11.2.10

Asemalla soi blues


Junaa odotellessa on aikaa ajatella. Jos ihminen kokeekin itsensä kiireiseksi, niin kyllä VR opettaa. Juicen laulussa Riihimäen asemalla soi blues. Tänään se soi Helsingin rautatieasemalla. Ainakin omissa korvissani. Mutta bluesistahan minä pidän...

Location:Elielinaukio,Helsinki,Suomi

5.2.10

Kaikkea sitä on tullut yritettyä!

Selailin leikekirjaani ja löysin sieltä vanhan ilmoitukseni paikallislehdessä. Olin ollut pappina neljä kuukautta ja innoissani halusin kokeilla jotain uutta. Ilmoituksessa mainituista tansseista tiesin sen verran, että sellaisia on olemassa. En muista olisiko minulla ollut edes nuotteja muusikoille. C-kaseteilla taisi olla jokunen kappale kuunneltavissa. Aika köykäisin eväin olin liikkeellä, mutta luottamus oli sitäkin vahvempi.

Minusta on mielenkiintoista, että sain liitettyä ilmoitukseen tuon kuvan. Se ei taida vielä nykyisinkään olla kovin yleinen aihe kirkollisissa ilmoituksissa.

Vastaanoton niukkuus taisi pelastaa minut pälkähästä. Yllä oleva yleisönosastokirjoitus oli ainut vastaus, jonka sain. Omassa työyhteisössäni asiasta ei muistini mukaan edes keskusteltu.

3.2.10

Kuudes kuva / 12 photos

3.2.3010 klo 15.05
Nikon D300
Iso 800
f 22
1/160
24-70 (50 mm)

1.1.2010 klo 16.46

3.12.2009 klo 16.46

3.11.2009 klo 15.08

3.10.2009 klo 16.49

3.9.2009 klo 15.00

Pakkasta ja lunta on riittänyt koko tammikuun. Helmikuukin näyttää jatkuvan saaman suuntaisesti. Pimeys on kuitenkin jo väistynyt ja valoa tulee koko ajan lisää.

It has been frosty days and a lot of snow during whole january. February seems to go on same way. But it is not so dark anymore. All the time it is coming out more light.

Kuvasarja on osa kokonaisuutta nimellä 12 kuvaa/12 photos. Muut osallistujat löydät tästä linkistä.