5.11.09

Esittelyssä työhuoneeni

Työhuoneeni...
edestä
ja takaa.

6 kommenttia:

  1. Viihtyisää, ja takuulla toimivaa.

    Mutta tuota... mitä teet noilla puisilla ottimilla? Näyttävät lusikalta ja kauhalta :) :D

    VastaaPoista
  2. Tarkkaanpa Rita olet katsonut kuvaa. Nuo puiset lusikka ja haarukka ovat draamatarvikkeitani. Tosin en muista olisinko niitä koskaan tarvinnut, mutta eihän sitä koskaan tiedä...! Yleensä ne ovat varastossa piilossa, mutta nyt olen remontin takia joutunut tyhjentämään varaston ja ahtamaan työhuoneeni täyteen sellaista tavaraa jotka sinne eivät yleensä kuulu.

    VastaaPoista
  3. Mitä nuo kuvat ovat, jos saa kysyä? Näkyykö tuosta ikkunasta se Turengin kolossaalinen kunnantalo, jossa kävin joskus haastattelussa?

    VastaaPoista
  4. Kuvissa on työpisteeni eli paikka missä hoidan työhöni liittyvät paperihommat (silloin kun en tee niitä kotonani). Ikkunasta häämöttää Janakkalan kunnantalo ja muovisermin takana puuhailevat remonttimiehet.

    VastaaPoista
  5. Ei kun nuo kuvat, jotka on läntätty kaapinoviin! :-D

    VastaaPoista
  6. Kuvat kaapinovissa ovat muistoja pitämistä ripareista. Sarja alkaa vuodesta 1997, jolloin ryhdyin kantamaan kameraa mukanani. Tarkka katsoja huomaa kuvien lukumäärästä, että aivan uusimmat kuvat puuttuvat. En ole vielä osannut päättää: 1) Raivaanko kaapinoviin lisää tilaa? vai 2) Otanko kuvia pois vanhemmasta päästä alkaen, jolloin esillä olis aina vain kymmenen edellistä vuotta?

    VastaaPoista