27.6.07

Leppoisaa kesää!

Terveisiä Azoreilta Sao Miquelin saarelta. Jos joku osaa portugalia, niin olisin kiitollinen ylläolevan tekstin suomennoksesta. Kyltti oli erään oven pielessä ja arvelen sen tarkoittavan "Tervetuloa ja olkaa kuin kotonanne."

Azoreilla innostuin lintujen kuvaamisesta. Punarinta oli yksi yleisimmistä linnuista. Se liittyi seuraamme hyvin usein Ponta Delgatan puistoissa kierrellessämme. Kerran eräällä piknikpaikalla pysähtyessämme punarinta tuli lounasvieraaksemme.

Lintujen lisäksi tuli kuvattua muutakin: maisemia, delfiinejä, kaskelotteja, kukkia... Kuvia kerääntyi reilut 760. Niiden sulattelemisessa kuluvatkin kesän sadepäivät.

Sää Azoreilla oli vaihteleva. Vuoroon sadetta ja vuoroon aurinkoa. Azoreille ei kannata lähteä rantaloman toivossa, mutta ulkoilmassa säässä kuin säässä viihtyvälle se on paratiisi.

2 kommenttia:

  1. Kivannäköinen utelias pikku punarinta. Punarinta on Minnesotan lintu-tunnus. Niitä on puseroissa ja patakintaissa ja nätti lintu tuo onkin.

    Sattuu olemaan kuuma päivä tänään.
    Lämmintä kesälomaa Sinullekin.
    Toivottelee: Pikkuliina

    VastaaPoista
  2. Kiitos Pikkuliina. Kesälomaa on vielä jäljellä. Nautiskelen kesäsäistä ja järjestelen Azorin kuviani kirjaksi. Kuvien karsiminen näyttääkin olevan se vaikein vaihe!

    Mukavaa kesää sinullekin!

    VastaaPoista