15.5.09

Helsingissä kevättä aistimassa

Alkuviikosta minulla oli tilaisuus pistäytyä Helsingissä. Askeleeni veivät Esplanadille. Katsokaa miten tulppaanit loistavat kevätauringon loisteessa!

Esplanadi on yksi suosikkikohteitani Helsingissä. Täällä on mukava kuljeskella ja katsella kaupungin hyörinää. Puistonpenkillä voi välillä istahtaa. Usein päätän kävelyni kauppatorille. Tällä kertaa jätin sen kuitenkin väliin ja menin yliopistolle.

Minusta on nimittäin yllättäen tullut Helsingin yliopiston teologisen tiedekunnan käytännöllisen teologian tuntiopettaja aineessa, josta omana opiskeluaikana sain kaikkein huonoimmat arvosanat ja vielä ohjaavan opettajan haukut päälle. Näin sen edestään löytää minkä taakseen jättää!

4 kommenttia:

  1. olen kokenut tuon useasti...onneksi huomaan nuo muistutukset, uudet kohtaamiset ...joaikisen , yhden kerrallaan käyn läpi...

    VastaaPoista
  2. Hienoja kuvia (laitoin juuri kuvia samasta kohteesta). Ja onnittelut pestistä!

    VastaaPoista
  3. Tuo minun saamani pesti kuulostaa juhlallisemmalta kuin mitä se oikeasti on. Tuntiopettajan tehtävääni kuuluu opiskelijoiden ohjaus heidän opettaessaan rippikoulussa. Tulevana kesänä näitä ohjattavia on kaksi. Mahdollisesti jatkan ohjausta myös ensi vuonna, jos ajankohdat minun ja ylipiston välillä menevät yksiin.

    Mutta kiitos Annie onnitteluista. Pääsenhän tehtävässäni edes vähän vaikuttamaan tulevien pappien rippikoulutyöhön.

    VastaaPoista
  4. Upeat kuvat Helsingistä. Voisivat olla postikortteja. Onnitteluni myös pestistä.

    VastaaPoista