14.11.07

Suojelusenkeli

Enkelillä on sädekehä luisunut hieman sivuun. Liekö syynä suojelutarpeen ylikuormitus. Ihan kaikkialle ei pikkuenkeli edes ehtinyt. Siivet sentään ovat kunnossa. Pian tästä taas lähdetään! Mutta ensin levätään vähän.

6 kommenttia:

  1. Kovin on eteerinen tämä enkeli, Mutta eihän se hänen tehoaan vähennä. Suojeluhan on henkinen asia.

    VastaaPoista
  2. Hieno suojelusenkeli, liekö lapsen tekemä?

    VastaaPoista
  3. Söpö härveli. Taatusti tehokas. Tuon näköinen vekotus ei voi lehahduttaa ympäristöönsä muuta kuin pelkkää hyvää. T: Pikkuliina

    VastaaPoista
  4. Ihana enkeli, voikohan idean kopioida?

    VastaaPoista
  5. Kiitos kaikille kommenteistanne! Itselleni enkelin suurin merkitys on siinä, että se on tyttäreni tekemä. Hän oli silloin muistaakseni jo lukiossa. Enkeliä ei ole mallisuojattu, joten siitä vaan aijukka rautalankaa vääntämään ja maailmaa enkelillä täyttämään!

    VastaaPoista
  6. Niin valoisat siivet, niin herkät. Ja sellaistahan täällä tarvitaan marraskuun kaamoksessa, surujen ja murheiden maailmassa. Valon lisäksi minua puhutteli tuon enkelin materiaali. Piikkilanka. Ihan kuin enkeli tahtoisi sanoa: olen sinua varten, sinua joka elät piikilanka-aidan sisällä, eristyksissä. Ja toisaalta piikkilanka, käytetty, jo tarpeeton. Ihan kun se kertoisi: olen sinua varten, joka tunnet itsesi tarpeettomaksi, hylätyksi, piikkilankojen repimäksi, romuläjään heitetyksi. Sellainen enkeli: Enkeli, joka on jokaista varten. Toivottavasti Hän taas jaksaa suojella!

    VastaaPoista