14.2.08

Ystävänpäivänä

Hyvää ystävänpäivää!
Olen kyllä jo myöhässä toivotukseni kanssa, mutta kumminkin...

Sain Sahramilta haasteen:

Ideoi 5-10 kurssia, joille haluaisit osallistua, ja haasta viisi muuta jatkamaan meemiä. Koska kurssille on kuulemma kivempaa osallistua kavereiden kanssa, ota omalle kurssilistallesi mukaan yksi haastajasi kursseista, jolle haluaisit myös osallistua.

1. Gourmet-ruoka muutamassa minuutissa. Tälle kurssille voisin lähteä Sahramin kanssa. Olen kyllä ollut mukana yhdellä gourmetruokakurssilla, mutta tuon kurssin opeilla ruuan valmistus vie koko päivän. Eipä siis tule usein gourmeiltua.

2. Kuinka pidät työpöydän puhtaana kurssi olisi minulle erittäin tarpeen. Nyt työpöytäni on täynnä papereita, kirjoja ja kaikenlaista tavaraa. Pari kertaa vuodessa raivaan pöydän tyhjäksi väsyttyäni siihen, että joudun etsimään työtilaa muualta kuin oman pöydän ääreltä.

3. Vapaudu jahkailusta kurssi auttaisi minua tehokkaaseen ajankäyttöön. Jahkailu on minulle sitä, että istun tuolillani ja katson ulos ikkunasta saamatta aikaan mitään näkyvää.

4. Digijärjestelmäkameran puhdistus kurssi on tällä hetkellä enemmän kuin tarpeen. Kameran sisään pääsee pölyä, kun putkia tulee vaihdettua milloin missäkin. Photoshopilla joutuu välillä tekemään kovasti töitä, jotta saa pölyhiukkaset pois kuvasta. Ostin jo puhdistustarvikkeetkin, mutta ohjeissa on niin kovat varoitukset toimenpiteen vaaroista, että en ole uskaltanut kajota kamerani sisuksiin. Kurssille siis...

5. Opi purjehtimaan kurssi. Minulla ei ole venettä enkä edes asu meren äärellä. Silti haluaisin opia purjehtimaan. Vain kerran olen ollut purjeveneen kyydissä. Sain silloin seistä hetken myös ruorin takana. Siitä jäi kipinä kaihertamaan...

Tulkaapa mukaan ideoimaan kursseja: Jaska, Pensastasku, Puujalka, Iines J ja Vilijonkka! Erityisesti minua kiinnostaisi kuulla millaisia kursseja Vilijonkka toivoisi voivansa käydä uudessa asuinmaassaan Kiinassa.