20.11.08

Ensilumi

Tänään päivä valkeni valkoisena.

8 kommenttia:

  1. Yksinkertainen on kaunista. Rauhaa ja harmoniaa.

    VastaaPoista
  2. Joulu. Kuukautta etuajassa. Tuollainen sen minusta PITÄISI olla. :)

    VastaaPoista
  3. Viikonlopulla on luvassa lisää lunta. Sitten vain pakastimet täysille, että valkoisuus säilyisi jouluun asti. Mutta jos ei säily, niin onneksi on kuva. Mustan joulun koittaessa laitan verhot ikkunbaan ja katselen tätä kuvaa.

    VastaaPoista
  4. Hieno harmaus ja pysähtyneisyys.

    VastaaPoista
  5. Sait kunniamaininnan osoitteessa
    http://pastorinbloggaus.blogspot.com/2008/11/kiitn-kunniasta-ja-jaan-eteenpin.html

    VastaaPoista
  6. Hauska, kun blogeissa on aina "in" joku juttu. Jossain vaiheessa syksyllä oli lehdellä olevat pisarat ja tällä viikolla on ensilumi :) Luonnollista tietysti ja itsekin samat aiheet olen kuvannut.

    VastaaPoista
  7. Tyyliä on luonnossa ja silmää kuvaajalla. Täytyy sanoa. Meillä Pohjanmaalla on ollut ja mennyt lunta jo jonkun aikaa. Viimeksi satanut on pysynyt jo muutamia päiviä pakkasen mukana. Nyt just kuulostaa siltä, että on myrsky nousemassa. Toivottavasti aamulla on ajotiet kunnossa kun pitäisi klo 8 mennessä ajaa 100 km. Alavetelistä Alajärvelle. Metsiä ja kyliä halkovia teitä pitkin ja loppupäässä Lappajärven rantaa kiertäen. T: Pikkuliina

    VastaaPoista
  8. Nämä blogien "in" jutut tuovat näkyviin sen, mikä muussa elämässä usein jää huomaamatta: kukaan ei ole yksin ajatuksineen. Toisaalta on myös luonnollista, että vuodenaikojen vaihtelu näkyy ja sehän tapahtuu meillä miltei samaan tahtiin.

    Niin - myrsky tuli. Etelä-Suomi muuttui valkoiseksi ja sellaisena pysyykin ainakin muutaman päivän.

    Anskun antamaan kunniamainintaan palaan myöhemmin.

    VastaaPoista