23.11.08

Ihmisvilinässä Helsingissä

On mukavaa poistua välillä pienestä Turengista suureen kaupunkiin Helsinkiin. Tänään sunnuntaina Aleksanterinkadulla oli varmaa enemmän ihmisiä kuin koko Janakkalassa yhteensä. Jostain kumman syystä nautin tästä huiskeesta. Ehkä se johtui lumisateesta, joka pehmitti maisemaa.

Ihmisvilinä johtui Aleksin joulun avauksesta. Myös suuren tavaratalon perinteinen jouluikkuna paljastettiin tänään. Vaikka ikkuna ei kuulu lapsuuteeni, niin opiskeluajoilta alkaen olen halunnut sen joka joulutienoo jossain vaiheessa käydä katsomassa. Nyt taisi olla ensimmäinen kerta, kun näin sen heti avauspäivänä.

Lauantaina olin teatterissa. Kävin katsomassa KOM-teatterin näytöksen "Kolmas". Suosittelen sitä kaikille parisuhteessa eläville. Repliikit ovat kuin suoraan elävästä elämästä. Tunnistin niistä itsenikin.

3 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia taas! Niistä aistii tunnelman.
    Ja, kiitos vinkistä, KOM-teatteri on aina kolahtanut.

    VastaaPoista
  2. Juu - käy toki katsomassa Komin esitys. Esityksen jälkeen vaatenaulakolla yleisin puheenaihe oli: "Sehän oli kuin meidän perheestä!" Esitys oli rankasta aiheesta huolimatta myös hauska.

    VastaaPoista
  3. Hurjan paljon ihmisiä :o "Maalaistytön" on aivan mahdoton käsittää kuinka paljon ihmisiä on vaikkapa Helsingissä - kuinka siellä pystyy enää liikkumaan? Hengittämään?

    Turengin keskusta näyttää huomattavasti viihtyisämmältä paikalta.

    VastaaPoista