4.1.09

Maalla on mukavaa

Kaupunki vastaan maaseutu kisassa tämä maisema vie voiton. Mieluummin minä tällä tiellä tallustan kuin kaupungin kovalla asfaltilla. Ollakseni kuitenkin rehellinen - olen alkanut jo katsella kaupunkiasuntojen hintoja.

Vaikka silmä täällä lepääkin ja mieli rauhoittuu, niin elämä tässä maisemassa ottaa myös voimille. Oma auto on välttämätön edellytys jotta voisi käydä edes töissä jokapäiväistä leipäänsä hankkimassa. Etätyö onnistuu vain harvoilla aloilla. Lisäksi joka lähtöön ihmisten ilmoille on varattava aikaa.

Mutta sittenkin - on se vaan niin helmeä asua maalla!

4 kommenttia:

  1. Tuota ekaa kuvaa katsoessani mieleeni tuli heti se vaikuttava HILJAISUUS joka tuommoiseen maisemaan on kokemuksissani liittynyt. Se on jotain aivan ihmeellistä.

    (Sitten mainitsit auton:)

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia! Kyllä kaipaan tuohon maisemaan.

    VastaaPoista
  3. Vaikka auto onkin täällä tarpeen, niin eipä täällä niitä ruuhakaksi asti ole. Sitä hiljaisuuttakin riittää. Kun metsä on lähellä, niin sinne pääsee myös kävellen tai polkupyörällä.

    Maisema pysyy ainakin toistaiseksi, ellei UPM toisin päätä. Vaikka täällä ei asuisikaan, niin metsä on avoin kaikille. Joten tervetuloa nauttimaan annos hiljaisuutta ja metsän tuoksua! Tarvittaesa voin lähtä oppaaksi.

    VastaaPoista
  4. Onpa kaunis kuvasarja. Etenkin tuo ensimmäinen ja tämä viimeinen pysäyttivät. Edelleenkin ihmettelen alimmaisen kuvan muotoja. Upeat lantit on vedestä muotoutuneet!

    VastaaPoista