12.1.09

Muisteluilta herätti kaipuun ensi kesään

Jungfruskär kesäkuussa 2008

Lauantaina meitä oli koolla kuutisenkymmentä ihmistä muistelemassa viimekesäisiä retkiä. Meitä yhdisti sama retkenjärjestäjä, retkikohteet samalla suunnalla ja samansuuntaiset mielenkiinnot. Näimme paljon merellisiä ja lintu-/kasviaiheisia valokuvia. Ajallisesti kuvat kattoivat koko viime vuoden talvesta myöhäiseen syksyyn. Hyvän ruuan ja juoman äärellä tuli istuttua pitkä ilta. Seurauksena oli kova ikävä kesään, missä uudet retket jo odottavat.

9 kommenttia:

  1. Käväiseppä katsomassa sivuani.

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa kivalta. Kesää on minullakin ikävä, mutta on kevättä kohti meneminenkin ihanaa. Luonto herää henkiin ja sitä on hieno seurata.

    VastaaPoista
  3. Tarttuipa se kesätauti sinuunkin!

    VastaaPoista
  4. En ole koskaan ymmärtänyt lintubongareita vaikka luontoihminen olenkin. :-) Mutta ihana maisema tuossa kuvassa. Olen kyllä käynyt useilla linturetkillä ja viihdyin niillä, mutta varsinainen bongaus ei ole minun juttuni. Jotenkin se tuntuu viehättävän enemmän miehiä. Onkohan sen joku kilpailuvietti vai mikä?

    VastaaPoista
  5. Onneksi on kevät välissä ennen kesää. Kevät on upeaa aikaa. Mutta minkäs voin, että kesätauti iski. Tosin nyt alkaa jo helpottaa.

    En minäkään mikään lintubongari ole. Kuvaan ja katselen mielelläni lintuja. Silti en tunnista kuin muutaman lajin - harakka ja variskin tahtovat mennä sekaisin keskenään. Lintublogia päivittäessäni joudun aina varmistamaan, että kuvien linnuilla on oikea nimi. Kasveja kuvaan, koska vaimoni on niistä erityisen kiinnostunut.

    VastaaPoista
  6. Enpä kadonnut minnekään, mutta muutin osoitetta, koska minut tunnistettiin.

    VastaaPoista
  7. Tittat in, och tittat runt bland dina vackra bilder. Använder mig utav översättningen till svenska, så jag förstår något av texten. Det är direktöversättning, så ibland blir det lite konstigt.
    Önskar dig en trevlig helg!

    VastaaPoista
  8. Hei
    Onneksi käymme jo kohti valoisampaa aikaa. Pakkaset ovat vielä edessä ja sitten kevät. Jännittävä ihana kevät ja sen jälkeen kesä. Vau!
    Kiitos kun johdattelit suunnittelemaan jo kesää. Kevät on jo sovittuna, elämistä vailla.

    T: Pikkuliina

    VastaaPoista
  9. Ennen kevättä nauttikaamme talviretkistä! Esim. jäälläpatikoinnista tai luistelusta, kenen polvi kestää.
    TH

    VastaaPoista