16.12.07

Kiire (lisääntyy joulun alla?)

Joulukatu on ristiriitainen kokemus. Toisaalta se on rauhoittavan kaunis. Joka vuosi se pitää päästä kokemaan. Joulukadulla vallitsee joulunalusviikoilla myös melkoinen kohina. Sitä vältän vain ajatuksissani. Joka vuosi löydän itseni täältä.

Joulumyyjäisiä riittää joka lähtöön. Millä ehtisin niihin jokaiseen? Onneksi ei tarvitse - siinä sitä kiirettä olisi.
Rautatieasemalla kuhisee aina. Kiirettä riittää junaan ja junasta pois.

Valokuvatorstain aihe on kiire.

12 kommenttia:

  1. Hyvä kysymys otsikossasi. Hyvät ristiriidat kuvissasi. Tunnistin niistä itsenikin, noista ristiriitaisista tunteista, ne kai kuuluvat osaksi ihmisyyteen. Ja jäin miettimään että kuvissa on paljon ihmisiä. Syntyykö kiire ihmisistä?

    VastaaPoista
  2. Minusta Helsingin joulukadulla on tuossa aika rauhallinen tunnelma... Joulumyyjäiset ovat kamalia tapahtumia, yritän välttää niitä viimeiseen asti. Matkustaminen ei kuulu onneksi minuun jouluuni, joten jää tuokin ryysis kokematta.

    VastaaPoista
  3. Joulukadun kiire ei näy päällepäin. Niin kauan kuin pysyy "muurahaislauman" rytmissä sujuu hyvin. Pysähtyminen tai oman suunnan muutos vie törmäyskurssille. Kiireen tuntu syntyy siitä, kun ei saa toimitettua omia asioitaan omassa aikataulussa. On jonotettava, väisteltävä, annettava tilaa, yms. Pari tuntia tuossa kuhinassa ottaa voimille.

    VastaaPoista
  4. Onko tuo se kuuluisa jossa (josse tulee = pendolino)?

    VastaaPoista
  5. Kyseessä on IC-juna eli aiemmalta nimeltään pikajuna. Pendolinossa veturi on samaa mallia kuin vaunutkin.

    VastaaPoista
  6. Joulukatu on kaunis ja kiireinen paikka

    VastaaPoista
  7. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  8. TOSIAAN KIIRETTÄ PITÄÄ JOULUN ALLA!! OIKEIN HYVÄÄ JOULUA SIULLEKIN!!

    VastaaPoista
  9. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  10. Kiireetöntä ja rauhaisaa joulua Kimmo!

    VastaaPoista
  11. Kiitos sahrami. Tänä vuonna minulla on vain aattona pientä kiirettä kahden aattohartauden välillä. Mutta se ei tunnu kiireeltä, kun siinä saa olla auttamassa muita rauhoittumaan jouluun.

    VastaaPoista
  12. Hellurei toveri!
    Nyt on avattu uusi haastesivusto. Haasteet koostuvat aiheista josta olisi tarkoitus ottaa valokuva kahden viikon sisällä.

    Sivuston tarkoituksena on, kuten muillakin haastesivustoilla, kertätä yhteen joukko saman harrastuksen omaavia ihmisiä, yhteisen harrastuksen kehitykseksi sekä rakentavien kommenttien saamikseksi ottamistaan kuvista.

    Sivusto aloitti toimintansa vasta tänään, vaikkakin ideana tämä on pyörinyt kauan mielessäni. Toivottavasti tämä pieni ja vaatimaton sivusto nimeltään "inspiring picture" tulee saamaan tuulta siipiensä alle ja ihmiset tutustuisivat tutustumisen arvoisiin ihmisiin sivuston kautta.

    Tervetuloa, jos ei muuta, niin ainakin kommenntia sivuille saa tulla antamaan :) !

    http://www.freewebs.com/inspiringpicture

    Onnea valokuvaushetkiisi!
    <3 = Jonna, hiliputin@gmail.com

    VastaaPoista