31.1.08

Vihdoinkin lunta!

Tänä aamuna heräsin siihen, että maa oli valkoinen. Tiesin toki jo illalla maate pannessani tätä odottaakin. Edellinen lumi suli pois niin nopeasti, että se tuntui jälkeenpäin miltei unelta. Päätin olla nyt nopea. Odotin kamera valmiina päivän valkenemista. Otin kuvan heti, kun valoa oli vähänkään riittävästi. Nyt ainakin tiedän maan olleen oikeasti valkoinen.

Ulko-oven takana odotti lähes parikymmensenttinen lumikinos. Lumityöt kuitenkin jäivät omalta osaltani vain oven edustan putsaamiseen, sillä toimeliaat naapurit olivat ehtineet kolaamaan pihan ennen minua.

Hiihtämään en tänään töiltäni ehtinyt. Viime talvena ehdin suksien päälle yhden ainoan kerran. Saas nähdä miten käy tänä talvena. Jos lunta on vielä viikolla 8, niin silloin aion kaivaa sukset esille ja viettää oikeaa hiihtolomaa. Lumen puutteessa patikoin.

3 kommenttia:

  1. Tuota näkyä on ilo katsella. Täällä on 10 cm:n loskakerros maassa eli märkää, märkää, märkää! Vesisukset ovat ainoat käyttökelpoiset sukset tänä talvena lounaisrannikolla, luulen ma.

    VastaaPoista
  2. Lunta, lunta, lunta. Sitä on nyt viimeinkin. Ja viimeinkin myönnän itselleni, että kirjoittaminen blosivulleni ei sovi tähän elämänaikaani ja lopetin sen pidon tykkänään. Aijon kyllä seurata tuttuja sivuja ja kommentoida.
    Kuva on lämpimästi kylmän kaunis ja talven valo just' passeli. Hyvää jatkoa. T: Pikkuliina

    VastaaPoista
  3. Tänään lauantaina lumi on vielä maassa, mutta lämmintä on +2. Tiet ovat loskaisia ja lumi erittäin märkää.

    Pikkuliina: Tässä bloginpidossa kannattaa kuunnella itseään. Ei tästä kannata ottaa stressiä, jos kirjoittaminen tökkii. Milelläni olisin sinun blogiasi seurannut, mutta kiva kuulla, että et sentään kokonaan jättäydy pois.

    Kuvan kylmä kauneus johtuu aamun sinisestä valosta. Kuvaa ottaessani päivä oli juuri valjennut.

    VastaaPoista